• obj1
    postquote3S športom si širim obzorja svojega umapostquote2
  • obj2
    postquote3S športom se ukvarjam, ker obleka naredi človekapostquote2
  • obj3
    postquote3S športom se ukvarjam, ker želim biti v koraku s svojimi vnučkipostquote2

Naše poslanstvo.

Dobro počutje v vašem domu.

Delniška družba Greenfit Srl je nastala leta 2006, ko se je združil team oseb, prisotnih od samega začetka na področju domačega finess-a v Italiji. Podjetje se je uveljavilo na tržišču od prvega trenutka dalje, zahvaljujoč zanesljivosti svojih artiklov, resnemu pristopu k poslovanju ter točni in učinkoviti Službi za pomoč uporabnikom.

Podjetje Greenfit Srl proizvaja naprave in dodatno opremo za domači fitness, pri čemer nudi po konkurenčnih cenah širok izbor tehnološko razvitih in visoko zanesljivih artiklov, ki omogočajo športno udejstvovanje v lastnem domu.

Podjetje Greenfit Srl spodbuja t.i. filozofijo “fitness zdravja”, ki temelji na načelih pravilne prehrane in zdrave telesne dejavnosti za boljšo kakovost življenja in preprečevanje težav, ki so vezane na sedentarno življenje.

Podjetje Greenfit Srl ima ekskluzivno proizvodnjo naprav blagovnih znamk Diadora, Champion in G-Fitness, z 2-letno garancijo na vseh izdelkih.

Glavni sedež podjetja je v kraju Remanzacco, v bližini mesta Videm-Udine (avtonomna dežela Furlanija-Julijska Krajina), kjer so nahajajo tudi pisarne Upravne službe, Logistike ter Poprodajnih storitev. V deželi Emilia Romagna, točneje v kraju Misano Adriatico, pa se nahajata razstavni prostor in Komercialna služba podjetja.